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  1. 飯田女子短期大学紀要
  2. 33集

ラーメンの販売と製品開発に関する研究報告 ― 女子短期大学生のラーメンの嗜好性を参考として ―

https://iidawjc.repo.nii.ac.jp/records/144
https://iidawjc.repo.nii.ac.jp/records/144
7343f722-2837-44a1-90c0-69ed7d4f20de
名前 / ファイル ライセンス アクション
iida_wjc_33-03.pdf iida_wjc_33-03.pdf (1.9 MB)
Item type Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2017-03-02
タイトル
タイトル ラーメンの販売と製品開発に関する研究報告 ― 女子短期大学生のラーメンの嗜好性を参考として ―
言語 ja
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 ラーメン
キーワード
主題Scheme Other
主題 女子短期大学生
キーワード
主題Scheme Other
主題 ニーズ
キーワード
主題Scheme Other
主題 製品開発
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Ramen
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 women's junior college student
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 needs
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 product development
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
その他(別言語等)のタイトル
その他のタイトル A Study of Favorite Japanese Noodle for Women's College Students
著者 川俣, 幸一

× 川俣, 幸一

川俣, 幸一

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片桐, 百合菜

× 片桐, 百合菜

片桐, 百合菜

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田中, 良子

× 田中, 良子

田中, 良子

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志摩, 妃沙

× 志摩, 妃沙

志摩, 妃沙

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山本, 綾

× 山本, 綾

山本, 綾

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塩澤, 信也

× 塩澤, 信也

塩澤, 信也

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Chinese noodle,Ramen,is popular food in Japan.However,there is no free detailed report that notes Ramen's needs and/or favorite in Japanese people,especially women's college student.In this study,we elucidate that needs for Ramen's selling and development in our subjects.
As the result,in our subjects,instant noodle eating probability was higher the students lived in South Nagano prefecture than the one lived in other area.The middle Nagano prefecture students were eager to have the ramen in restaurant,significantly.In addition,udon was the most favorable noodle,ramen,spaghetti in descending order.
In conclusion,these results suggested that bold noodle with heavy miso soup and thin noodle with light soy sours soup may be suitable for our subjects,but not the regionalism in Nagano was not seen in this study.Complement of this report,we reported the two successfully cases.One was the Ramen selling of our college festival,the other was the product development,Tsukemen containing buckwheat flour.
書誌情報 飯田女子短期大学紀要
en : Bulletin of Iida Women's Junior College

巻 33, p. 151-161, 発行日 2016-05-27
出版者
出版者 飯田女子短期大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0912-8573
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN1023693X
フォーマット
内容記述タイプ Other
内容記述 application/pdf
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
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Ver.1 2023-05-15 10:05:07.136668
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